Uw locatie:
»
ReeHorst is wederom genomineerd tot 'Congreslocatie van het jaar !

ReeHorst is wederom genomineerd tot 'Congreslocatie van het jaar !

Wat in 1885 heel klein begon in Villa ReeHorst aan de Bennekomseweg in Ede is anno 2018 uitgegroeid tot een hospitality wereld, groots en toch intiem.

Mede dankzij u is ReeHorst genomineerd voor "Beste Congreslocatie 2018"! Het zal oprecht een bijzondere waardering en erkenning zijn als wij deze titel mogen winnen. Met uw hulp moet dat zeker lukken! Helpt u ons daarom alstublieft met uw stem?

Breng nu hier uw stem uit, want de deadline is al op 31 december. Alvast bedankt voor uw stem!


Congreslocatie van het jaar AWARD

ReeHorst in Ede is met 39 zalen de landelijk bekende en dynamische toplocatie voor congressen, presentaties en feesten. Het grote Theater (600 zitplaatsen) en de 3 studio's (tot 378 zitplaatsen) hebben door de aflopende vloer dé perfecte zichtlijn voor geslaagde presentaties.

ReeHorst.
39 zalen -14.000 m2 cosmopolitan hospitality "inspired by the female touch of Claire Cortez".

Veel zalen met volop daglicht.
De grote foyers en vele zalen bieden u volop daglicht en innovatieve mogelijkheden voor congressen, feesten, beurzen, kick-off en regio-meetings , relatiedagen, vergaderingen, brainstorm- sessies, workshops en catering.

Nieuw: RH Paris!
Nieuw en uniek bij ReeHorst zijn de zalen RH Paris: bijzonder elegant en stijlvol.
Met Salon Claire voor alle speciale "fashionable & stylish" events.

Bedrijfsfeest?
De internationale feesten bij ReeHorst – tot 3000 gasten- zijn toonaangevend. Compleet voor u georganiseerd met entertainment, sfeer en decor, techniek en catering.

En de prijzen?
Die zijn altijd verrassend Veluwe-vriendelijk, transparant en met de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Centraal in NL.
ReeHorst ligt centraal in Nederland in Ede, snel en gemakkelijk bereikbaar: bij het station en de A12-A30. U vermijd de randstad-files. Parkeren voor de deur.

14.000m2 hospitality.
ReeHorst biedt u een wereld van 14.000 m2 hospitality compleet met het
4-sterren RH Hotel (88 kamers met luxe suites en boutique rooms), het Live Cooking Restaurant Valentino en de Brasserie-Bar.

Inspirations by Claire Cortez.
Claire reist graag naar bruisende wereldsteden om internationale inspiratie op te doen voor ReeHorst. In Parijs voelde zij de bijzonder elegante sfeer. Fashionable en stylish.
Alle impressies nam zij mee naar Ede en creëerde zo dé stijl voor de cosmopolitan metamorfose van meerdere zalen: RH Paris!

Desire for a ReeHorst date?

reehorst logo

ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717LM Ede
T: 0318-750300
E: sales@reehorst.nl
I: www.reehorst.nl


©2019 ReeHorst Ede - Vergaderen, Slapen, en Congrescentrum - Disclaimer & Privacy Statement - Dolphiq Internet Ontwikkeling
De ReeHorst - vergaderen, slapen en genieten in Ede...