Reserveer een kamer

datepicker arrival
datepicker departure
Toon beschikbaarheid
Uw locatie:
»
Hotel & Arrangementen

Kamertypes

Bij Hotel ReeHorst heeft u de keuze uit verschillende Kamertypes:

Boutique Room Elegance.
Het interieur en alle faciliteiten van deze kamers zijn onlangs compleet vernieuwd! De warme kleuren, het gebruik van luxueuze materialen, uitstekende faciliteiten en de aandacht voor stijlvolle details geven u een bijzonder gevoel. Perfect voor bijvoorbeeld een weekend weg en als u houdt van extra sfeer, ambiance en comfort. Heerlijk douchen onder krachtige stralen, de luxe Rituals set en de extra grote 95 cm Philips Flatscreen HDTV voor optimaal kijkgenot zijn natuurlijk echte aanraders. Alle Kamers Elegance zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig Renforce Egyptisch beddengoed én kunt u kiezen uit drie types hoofdkussen: hard, medium en soft!

Suite Paris.
Dé Suite voor een super romantisch verblijf! De sfeer is een tikkeltje mysterieus en spannend. U voelt de romantiek van Parijs. Het interieur straalt van luxe en originaliteit. Toppunt van beleving is natuurlijk het grote ronde (2m!) Jacuzzibad van Cleopatra met 18 jet massagestralen, led verlichting en prachtige mozaiëk van Bisazza! Maar de speciale luxe 6-jets rondom massagedouche met krachtige Rainshower en ledverlichting is natuurlijk ook pure ontspanning. De supergrote (116cm!) full HD flatscreen TV geeft u optimaal kijkgenot.

 

Bekijk hier een prachtig 360 graden foto van de Suite Paris.

 

Suite Venezia.
Wilt u uw partner verrassen en laten genieten van een heerlijk romantisch en uniek cadeau? Reserveer dan de Suite Venezia. Alle faciliteiten zijn hetzelfde als de Suite Paris, de sfeer en kleuren in deze suite zijn geinspireerd op de Venetiaanse elegantie en verfijnde Italiaanse cultuur. Een pure beleving die u blijvend zult herinneren met een brede glimlach! 

Bekijk hier een prachtige 360 graden foto van de Suite Venezia.

 

President 3D Suites.
Na vele internationale ideeen te hebben opgedaan in de suites van de beste hotels en dankzij de toevoeging van veel creativiteit is Hotel ReeHorst nu twee TopSuites rijker. Bij binnenkomst ziet en voelt u al direct de speciale sfeer. De ronde vormgeving is weldadig en de Wellness faciliteiten zijn luxueus. Wat dacht u van de Cleopatra Jacuzzi met 18 massage jetstreams en de speciale grote Rainshower? Heerlijk! De supergrote (116cm!) full HD flatscreen TV geeft u optimaal kijkgenot vanuit uw bed en Jacuzzi. Bij de riante loungebank geniet u ook van de 3D Smart TV met Blueray speler en het Dolby Surround system is pure klasse. De Nespresso coffeemaker en de goed gevulde bar zijn ideaal. Bij incheck kunt u uw favoriete 3D films kiezen. 

Suite Ibiza.
 

Hèèl bijzonder! Geniet van de megaluxe Jacuzzi, heerlijke massage douche, het dromerige hemelbed, en ontdek het geheim van de Secret Room……

 

 

 
Suite Sixth Sense.
 

Spannend en sensueel. Ontspan en relax! Deze unieke Suite is door de mysterieuze sfeer, de megaluxe Jacuzzi, massagedouche en de Secret Room een pure sensatie…..

 

 

 
Suite Boudoir.
 

Ultieme romantiek! Geniet samen van de megaluxe Jacuzzi, massagedouche, de zwoele sfeer en ontdek het geheim van de Secret Room…..

 

 

 
Suite Millionaire.
 

Luxe en glamour! Voel je rijk en geniet van de megaluxe Jacuzzi, massagedouche, de stylish sfeer en ontdek het geheim van de Secret Room….. 

 

 

 
Suite New York.
 

De styling van deze Suite is echt cosmopolitan! Een must voor “people who love the City that never sleeps”! Met een heerlijke Jacuzzi en massagedouche.

 

 

 
Suite Hong Kong.

De mysterieuze en avontuurlijke sfeer van Hong Kong beleef je intens. De heerlijke Jacuzzi en massagedouche is een weldaad! 


Classic Room.

Goed verzorgde en complete kamers voor een bijzonder vriendelijk prijsje! Wist u dat Nederlanders de langste mensen ter wereld zijn? Bij de keuze van onze bedden hebben we daar optimaal rekening mee gehouden. In alle Classic Kamers staan namelijk twee extra grote bedden van 210 x 100 cm.

Classic Hoekkamers met ligbad.
Houdt u van extra ruimte en comfort voor een bescheiden prijs? Reserveer dan deze extra ruime kamer met een badkamer die voorzien is van een heerlijk ligbad. Zo geniet u optimaal van bijvoorbeeld uw weekend arrangement!

Reserveren: 0318-750300
 

Lekker luxe en extra uitgebreid: onbeperkt Live Cooking Ontbijtbuffet!Voor betalingen met Credit Card berekenen wij een toeslag à  2% van het totaalbedrag per betaling. Indien u een Suite bij ons reserveert betaald u bij aankomst € 150,00 borg. Indien de huisregels zijn nageleefd ontvangt u de borg bij vertrek contant retour. 

 ©2018 ReeHorst Ede - Vergaderen, Slapen, en Congrescentrum - Disclaimer & Privacy Statement - Dolphiq Internet Ontwikkeling
De ReeHorst - vergaderen, slapen en genieten in Ede...