Reserveer een kamer

datepicker arrival
datepicker departure
Toon beschikbaarheid
Uw locatie:
»
»
Hotel ReeHorst is bekroond met 4 sterren!

Hotel ReeHorst is bekroond met 4 sterren!

Dat 4 sterren luxe en comfort ook betaalbaar kan zijn bewijst ReeHorst. Want u geniet van een 4 sterren kwaliteit en service voor een 3 sterren prijs! De kamerprijzen variëren per dag. In het weekend en de vakanties zijn de prijzen zelfs extra aantrekkelijk met de Voordelige ReeHorst Arrangementen. Fietsen, wandelen, shoppen, wellness, golfen in de directe omgeving. En bij Hotel ReeHorst geniet u volop van de prachtige Veluwe.

Hotel ReeHorst heeft 88 kamers en biedt u de keuze uit 6 kamertypes, variërend van goede classic kamers tot luxueuze suites!

Zakelijk overnachten?
's Morgens vroeg van huis vertrekken voor uw congres/bijeenkomst? Niet nodig! U kunt heerlijk ontspannen beginnen als u overnacht in Hotel ReeHorst. De dag start heerlijk met het uitgebreide en onbeperkte Veluws ontbijtbuffet. Na afloop kunt u natuurlijk ook heerlijk genieten van een diner in Live Cooking Restaurant Valentino, een drankje in de Brasserie en Bar en overnachten in de nieuwe Kamer Elegance met gratis WiFi.

Reserveren: 0318-750300

 ©2018 ReeHorst Ede - Vergaderen, Slapen, en Congrescentrum - Disclaimer & Privacy Statement - Dolphiq Internet Ontwikkeling
De ReeHorst - vergaderen, slapen en genieten in Ede...