Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
 
 
Extravagante luxe, romantiek en glamour!

Waar beleef je samen met je geliefde het ultieme gevoel van extravagante luxe, romantiek en glamour? 

Samen sensueel genieten van dé TOP Suite van maar liefst 75m2 groot (!) met een ronde XXL Jacuzzi van Cleopatra en een XXXL Cortez Bed?

Je hoeft niet helemaal te reizen naar Las Vegas. Maar verras uw partner en reserveer de Emperor Suite!

Het interieur is ultiem stijlvol en weldadig. Open de deuren van deze allermooiste en allergrootste Suite en droom samen weg.  

Heerlijke tip: Voel samen tijdens de pulserende massagedouche ook de zon van de speciale Sunshower!

Vanaf vandaag kunt u reserveren:

Emperor Suite

Èn uiteraard ook onze geliefde: 

Suite Ibiza
Suite Sixth Sense
Suite Boudoir
Suite Millionaire
Suite New York
Suite Hong Kong
Suite Paris
Suite Venezia
President 3D Suite

Reserveer direct via 0318-750331 of via hotel@reehorst.nl

 


 
 
 
Suite Ibiza

Hèèl bijzonder! Geniet van de megaluxe Jacuzzi, heerlijke massage douche, het dromerige hemelbed, en ontdek het geheim van de Secret Room……

 
 
 
Suite Sixth Sense

Spannend en sensueel. Ontspan en relax! Deze unieke Suite is door de mysterieuze sfeer, de megaluxe Jacuzzi, massagedouche en de Secret Room een pure sensatie…..

 
 
 
Suite Boudoir

Ultieme romantiek! Geniet samen van de megaluxe Jacuzzi, massagedouche, de zwoele sfeer en ontdek het geheim van de Secret Room…..

 
 
 
Suite Millionaire

Luxe en glamour! Voel je rijk en geniet van de megaluxe Jacuzzi, massagedouche, de stylish sfeer en ontdek het geheim van de Secret Room….. 

 
 
 
Suite New York

De styling van deze Suite is echt cosmopolitan! Een must voor “people who love the City that never sleeps”! Met een heerlijke Jacuzzi en massagedouche.

 
 
 
Suite Hong Kong

De mysterieuze en avontuurlijke sfeer van Hong Kong beleef je intens. De heerlijke Jacuzzi en massagedouche is een weldaad! 

 
 
 
Suite Paris

Suite voor een super romantisch verblijf! De sfeer is een tikkeltje mysterieus en spannend. U voelt de romantiek van Parijs.

 
 
 
Suite Venezia

De sfeer en kleuren in deze suite zijn geinspireerd op de Venetiaanse elegantie en verfijnde Italiaanse cultuur. Alle faciliteiten zijn hetzelfde als de Suite Paris.

 
 
 
President 3D Suite

Bij binnenkomst ziet en voelt u al direct de speciale luxueuse sfeer. De ronde vormgeving is weldadig en wat dacht u van de Cleopatra Jacuzzi met 18 massage jetstreams. Bij de riante loungebank geniet u ook van de 3D Smart TV.

 
Alle informatie en voorwaarden zie www.reehorst.nl
Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om uit te schrijven