Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
 
 
6 nieuwe Jacuzzi Suites!

4-sterren Hotel ReeHorst opent deze week maar liefst 6 nieuwe Jacuzzi Suites!

Vanaf vandaag kunt u reserveren:

Suite Ibiza
Suite Sixth Sense
Suite Boudoir
Suite Millionaire
Suite New York
Suite Hong Kong

Èn uiteraard ook onze geliefde: 

Suite Paris
Suite Venezia
President 3D Suite

Reserveer direct via 0318-750331 of via hotel@reehorst.nl

 


 
 
 
Suite Ibiza

Hèèl bijzonder! Geniet van de megaluxe Jacuzzi, heerlijke massage douche, het dromerige hemelbed, en ontdek het geheim van de Secret Room……

 
 
 
Suite Sixth Sense

Spannend en sensueel. Ontspan en relax! Deze unieke Suite is door de mysterieuze sfeer, de megaluxe Jacuzzi, massagedouche en de Secret Room een pure sensatie…..

 
 
 
Suite Boudoir

Ultieme romantiek! Geniet samen van de megaluxe Jacuzzi, massagedouche, de zwoele sfeer en ontdek het geheim van de Secret Room…..

 
 
 
Suite Millionaire

Luxe en glamour! Voel je rijk en geniet van de megaluxe Jacuzzi, massagedouche, de stylish sfeer en ontdek het geheim van de Secret Room….. 

 
 
 
Suite New York

De styling van deze Suite is echt cosmopolitan! Een must voor “people who love the City that never sleeps”! Met een heerlijke Jacuzzi en massagedouche.

 
 
 
Suite Hong Kong

De mysterieuze en avontuurlijke sfeer van Hong Kong beleef je intens. De heerlijke Jacuzzi en massagedouche is een weldaad! 

 
 
 
Suite Paris

Suite voor een super romantisch verblijf! De sfeer is een tikkeltje mysterieus en spannend. U voelt de romantiek van Parijs.

 
 
 
Suite Venezia

De sfeer en kleuren in deze suite zijn geinspireerd op de Venetiaanse elegantie en verfijnde Italiaanse cultuur. Alle faciliteiten zijn hetzelfde als de Suite Paris.

 
 
 
President 3D Suite

Bij binnenkomst ziet en voelt u al direct de speciale luxueuse sfeer. De ronde vormgeving is weldadig en wat dacht u van de Cleopatra Jacuzzi met 18 massage jetstreams. Bij de riante loungebank geniet u ook van de 3D Smart TV.

 
Alle informatie en voorwaarden zie www.reehorst.nl
Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om uit te schrijven