Reserveer een kamer

datepicker arrival
datepicker departure
Toon beschikbaarheid
Uw locatie:
»
Extravagante luxe, Romantiek en Glamour!

Extravagante luxe, Romantiek en Glamour!

De romantische Suites van Hotel ReeHorst zijn bekroond met de prijs “Op één na mooiste hotelkamer van Nederland!"

Na vele internationale ideeen te hebben opgedaan in de suites van de beste hotels en dankzij de toevoeging van veel creativiteit is Hotel ReeHorst nu twee TopSuites rijker. Bij binnenkomst ziet en voelt u al direct de speciale sfeer. De ronde vormgeving is weldadig en de Wellness faciliteiten zijn luxueus. Wat dacht u van de Cleopatra Jacuzzi met 18 massage jetstreams en de speciale grote Rainshower? Heerlijk! De supergrote (116cm!) full HD flatscreen TV geeft u optimaal kijkgenot vanuit uw bed en Jacuzzi. Bij de riante loungebank geniet u ook van de 3D Smart TV met Blueray speler en het Dolby Surround system is pure klasse. 

Bij incheck krijgt u een IPod Classic in bruikleen met talrijke muziek en kunt u uw favoriete 3D films kiezen. In het sfeervolle Live Cooking Restaurant Valentino is voor u ook gedurende uw gehele verblijf een aparte private table gereserveerd, zodat u extra romantisch kunt dineren en ontbijten!

Neem voor reserveringen contact op met één van onze receptionistes via 0318-750300, fijn verblijf!


Foto impressie

©2018 ReeHorst Ede - Vergaderen, Slapen, en Congrescentrum - Disclaimer & Privacy Statement - Dolphiq Internet Ontwikkeling
De ReeHorst - vergaderen, slapen en genieten in Ede...