Reserveer een kamer

datepicker arrival
datepicker departure
Toon beschikbaarheid
Uw locatie:
»
Restaurant & Brasserie

ReeHorst laat u graag genieten in:

 

      

        Sfeervol dineren vanaf 17:30 uur

           Reserveren : 0318-750362


Live cooking Restaurant Valentino!

Bij ReeHorst kunt u nu ook met live cooking heerlijk en sfeervol ontbijten, lunchen, brunchen en dineren. Want de deuren van Live Cooking Restaurant Valentino zijn geopend voor iedereen die onbeperkt wil genieten! Als gast heeft u alle vrijheid. Wilt u uitgebreid smullen van de lekkerste voorafjes,Live Cooking hoofdgerecht en toetjes? Of alleen een hoofdgerecht? Wilt u twee voorafjes en misschien wel drie toetjes? Wilt u kort of lang tafelen? Aan u de keuze!

 

Onbeperkt smullen.

Bij binnenkomst verwelkomt gastheer Joost u graag. Na een amuse soepje en heerlijk ambachtelijk brood met de echte Valentino dipsaus (optioneel) kunt u zelf direct een keuze maken uit een royale keuze in voorafjes. De koks maken de gerechten uitsluitend met dagverse ingrediënten dus de samenstelling variëert per dag. Kunt u niet kiezen? Neem gerust twee voorafjes!

 

Heerlijk vers à la minute.

In de open keuken bereiden de koks voor u à la minute het hoofdgerecht. Verser kan niet! U heeft de keuze uit meerdere vis- en vleesspecialiteiten. Heeft u vegetarische wensen of een speciaal dieet, bv. glutenvrij? Chef Leo en zijn koks bereiden het graag persoonlijk voor u. Kunt u de verleiding van de verschillende toetjes weerstaan? Wij hopen van niet, want ze zijn allemaal heerlijk!

   

Elke dag geopend!

Restaurant Valentino is bijzonder geschikt voor een sfeervol diner voor twee, maar zeker ook gezellig met de hele familie of een uitje met een grotere groep. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor maar € 32,50 p.p. geniet u echt onbeperkt!

 

Bekijk hier een prachtig 360 graden overzicht van Live Cooking Restaurant Valentino!

Kijk voor meer informatie op: www.livecookingvalentino.nl

Restaurant Valentino is elke dag geopend vanaf 17.30 uur.

Wij geven u graag een persoonlijke service, daarom is reserveren noodzakelijk.

Reserveren: 0318-750362 tussen 10.00 uur - 22.00 uur

     

 

                                             

 

 

 

 

 

                     ReeHorst Brasserie              

 

                          ma - zo 08.00 - 24.00

 

Dé ontmoetingsplek!

Onze Brasserie is dé plek om af te spreken. Voor een zakelijke afspraak maar ook met familie en vrienden.  De kaart is gevarieerd en is vooral voor de lunch een aanrader! Bekijk hier de vernieuwde lunch en diner kaart!

 

    

 

 

 

 

 

 

 


©2017 ReeHorst Ede - Vergaderen, Slapen, en Congrescentrum - Disclaimer & Privacy Statement - Dolphiq Internet Ontwikkeling
De ReeHorst - vergaderen, slapen en genieten in Ede...