Uw locatie:
»
»
Entertainment

Beleef bijzonder Entertainment!

Een topfeest staat of valt met goed entertainment! Op dit gebied hebben wij jarenlange ervaring met veel expertise! Daarbij hebben wij uitstekende persoonlijke relaties opgebouwd in de entertainmentbranche.

Muziek
Wilt u een ontspannen event waar u lekker kunt bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje? Met op de achtergrond heerlijke live muziek? Of wilt u juist lekker swingen op de dansvloer? Een duo, trio, zangeres of volledige band? Of een (bekende)  DJ en VJ die bijvoorbeeld met alle 80’s & 90’s dance-classics zorgt voor een swingende disco-party op de volle dansvloer?  Welke muziek u ook kiest, met onze persoonlijke contacten is succes verzekerd.

Entertainment
Ontroerend, magisch of komisch? Voor uw feest presenteren wij u een scala aan verrassend entertainment.  Bijvoorbeeld zingende obers, goochelende ijscoman, extravagante stelten-acts,  levende standbeelden, sneltekenaars of acteurs die gedurende uw feest verschillende interactieve rollen spelen? U ziet het, op uw feest kunnen we uw gasten met gevarieerd entertainment méér beleving bieden. Het is zelfs ook mogelijk om uw feest te combineren met een (exclusieve) Theatershow!Kortom de mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd. Samen met u stellen we het beste feest samen!

Theater
Kunt u het zich al voorstellen? Een bekende caberatier als Javier Guzman of Sara Kroos die voor uw gasten een privé-voorstelling geeft? Wij regelen het voor u! De avond wordt onvergetelijk met een theatervoorstelling op maat.


©2022 ReeHorst Ede - Vergaderen, Slapen, en Congrescentrum - Disclaimer & Privacy Statement - Dolphiq Internet Ontwikkeling
De ReeHorst - vergaderen, slapen en genieten in Ede...