Uw locatie:
»
»
Referenties

Referenties

Bedrijfsfeest B&M Koeriers bij ReeHorst:

B&M Koeriers uit Ede heeft in een bedrijfsfeest laten organiseren door ReeHorst. De contacten vooraf waren erg prettig en professioneel en het bedrijfsfeest was tot in de puntjes verzorgd!

De zaal was gezellig ingericht met een aantal statafels en voldoende zitplaatsen en er werd een “Ik hou van Holland” spelshow gehouden. Iedereen vond dit geweldig en de één was nog fanatieker dan de ander! Ook het eten was mooi gepresenteerd en smaakte erg goed. De klapper aan het eind van de avond was de chocoladefontein, heerlijk! Bedankt ReeHorst voor de goede organisatie!

Met vriendelijke groeten,

Directie van B&M Koeriers, Ede.

 

Jubileumfeest Ziekenhuis Gelderse Vallei bij ReeHorst:

Na een uitgebreide pitch werd aan ReeHorst de uitdaging én eer gegund om daar een onvergetelijk spektakel van te maken. De opdracht was een groot, gevarieerd en spetterend feest voor alle 1.800 medewerkers volledig te ontwikkelen en te verzorgen. Een feest dat perfect moest passen bij de zeer uiteenlopende interesses, leeftijden en individueel gewenste feeststijlen.

Volop hoogtepunten
Alle feestgangers werden op de rode loper als echte sterren ontvangen. Opdringerige paparazzi en flitsende fotografen verwelkomden de gasten om een glimp op te vangen van de ‘beroemdheden’. Het ritmische en opzwepende getrommel van Jammin Brass versterkte de ontvangst. Vervolgens brak het feest werkelijk direct los in alle vijf de droomwerelden. Hoogtepunten waren ondermeer de optredens van de Corona’s en de speciale interactieve acts in de verschillende sfeerwerelden, zoals de KnuffelGuru en de Geisha in de Buddha Lounge. Ook erg populair was de Glamourfotoset waar je met collega’s professioneel op de foto kon.

Zeer gevarieerde belevingen
Verder konden de gasten onbeperkt swingen in de vol blingbling gedecoreerde Club Xtravaganza, stijlvol loungen in Salon du Boudoir, intens genieten van Balinese handmassages in de Buddha Lounge en de meest gevarieerde interactieve belevingen voelen en proeven in de Tropical Garden. Uiteraard compleet met culinaire traktaties en bruisende drankjes zoals een heerlijke chocoladefontein en Prosecco van de tap!

Modeshow en cabaret
In de grote schouwburg van ReeHorst presenteerden de studenten van het Rijn-IJssel College in Arnhem een bijzondere modeshow. De uitdaging was om mode te maken van allerlei ziekenhuismaterialen. Dat resulteerde in een fantasievolle modeshow met de meest waanzinnige creaties. Daarna volgde een optreden door het ziekenhuispersoneel zelf, waarin zij als volleerde acteurs, zangers en dansers het dagelijks leven in hun ziekenhuis op cabareteske wijze showden.

Lekker slapen
Voor de feestgangers die te vermoeid waren voor de thuisreis (of net iets teveel heerlijke drankjes hadden genuttigd?) was het ReeHorst Hotel wel zo prettig. Een ideaal rustpunt na een droomfeest. 

Heerlijk genoten
Opdrachtgever Joke Erasmus-Kooiman van Ziekenhuis Gelderse Vallei was meer dan tevreden en deelde graag met ons de lovende reacties van het personeel. Voorbeeld:

"De ontvangst: hééél feestelijk! De opening: hartverwarmend! De inriching en verzorging: alles uit de kast gehaald met voor elk wat wils! Het feest: wat een blijheid, wat een sfeer! De organisatie: echt top! Kortom, geweldig!"

"Helemaal super. Alles tot in de puntjes verzorgd. Mijn complimenten voor de organisatie!"

"Wat een enorm leuk feest! Ik ben best bereid om een paar jaar geen kerstpakket te krijgen om weer zo'n feest mee te maken!"

 

Personeelsfeest van HSK (dé toonaangevende, landelijke organisatie in de psychische zorg) bij ReeHorst:

"HSK heeft tot grote tevredenheid, met bijna 600 gasten, haar personeelsfeest bij ReeHorst gevierd! De eerste - verkennende - telefonische gesprekken waren dermate positief dat er een afspraak werd gemaakt om een concept programma voor de avond samen stellen.

Na dit eerste gesprek volgde een offerteronde waarin het programma in goed overleg tussen Reehorst en HSK bijgeschaafd werd. ReeHorst heeft een groot bestand aan artiesten paraat, van Xander de Buisonje tot Javier Guzman en Big, Black en Beautiful. Tevens beschikt ReeHorst over een groot aantal ruimtes die in verschillende sferen ingericht kunnen worden waardoor een feest of bijeenkomst met 'voor elk wat wils' georganiseerd kan worden.

Tijdens het HSK feest waren er zeer professionele, prachtig geklede, steltlopers, muzikanten en grappige 'types' die de gasten tijdens de programma onderdelen in de goede richting 'praatten'. Er was een heerlijk dinerbuffet met enorme keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Later op de avond was er een indrukwekkend dessertbuffet met ijscokar.

Wij, als organisatie van HSK, hebben zelf ook van onze feestavond kunnen genieten doordat de medewerkers van ReeHorst vragen prima beantwoordden en kleine probleempjes, bij voorbeeld doordat gasten vertraagd waren, uitstekend oplosten!

Wat ons beteft een groot compliment voor de organisatie en uitvoering zowel aan de horeca als entertainmentzijde!"

HSK Groep B.V. Rosa van den Berg en Marion van Aggelen


©2022 ReeHorst Ede - Vergaderen, Slapen, en Congrescentrum - Disclaimer & Privacy Statement - Dolphiq Internet Ontwikkeling
De ReeHorst - vergaderen, slapen en genieten in Ede...